SI  EN

Mnenja naročnikov

Ker smo v Akrobatu zmeraj deležni pohval in zadovoljnih kupcev, vam predstavljamo nekaj mnenj naših zadovoljnih kupcev.

Deželak Marko

Dragi Akrobat!

Res si je naš trampolin že prislužil počitek, kajti v uporabi je bil res stalno, kakor je pač dopuščalo vreme. V naš dom je prišel kot rojstno-dnevno darilo za oba sinova, ki sta v lanskih poletnih mesecih dopolnila 6 in 11let in to je bilo res krasno darilo, katerega domislica je prišla iz strani žene. Sprva sta ga uporabljala le onadva, ki sta ga bila res vesela, nato pa tudi midva z ženo in občasno tudi ostalo bližnje sorodstvo, ki je prišlo na okoli. Seveda pa je bil naš trampolin tudi pravi izgovor za pogoste obiske sosedovih otrok pri nas. Poleg starejših sinov, je bil v veselje tudi najmlajšemu, ki je v lanski pozni jeseni dopolnil 1 leto, saj mu je bil z zaščitno mrežo kot ogromna stajica. Če zaključim, je bil nakup trampolina res dobra naložba za celo družino in upam, da za dolgo vrsto let.

Lep pozdrav, Deželak Marko
Timea Štraus

Draga firma Akrobat!

Ko sem dobila trampolin, sem se ga zelo razveselila. Na njem sem skakala, telovadila, skakala s prijateljicami. Trampolin sem dobila za rojstni dan. Najlepša hvala, da sem vam lahko pisala.

Timea Štraus, 8 let
Ita Kukman

Dragi Akrobat!

Na trampolinu Akrobat se zelo zabavamo, še posebej ko je poletje. Ko poleti skačemo, pridejo tudi še moji sosedi. Na trampolinu se lahko dejalo vse mogoče stvari naprimer salta, salta iz kolen, skok na rit, kolena in trebuh. Ta trampolin je zelo nekaj posebnega. To je najboljši trampolin na svetu.

Lep vas pozdravlja Ita Kukman.
Družina Sirk

Trampolin - gre samo za modno muho ali dobro naložbo v nas same? Preverimo.

Smo družina z otrokom s posebnimi potrebami. Zadovoljiti 6 letnega avtista, je včasih vse prej kot lahko. Poleg sina imava tudi hčerko, ki bo kmalu dopolnila 5 let.

Kako se je začelo?

Slučajno smo se neko nedeljo ustavili v Črmošnjicah v pizzeriji "Pri Akrobatu". Poleg trgovine in gostinskega lokala imajo razstavljene trampoline različnih velikosti, z namenom da jih obiskovalci uporabljajo. Tudi najina otroka Simon in Sandra sta izkoristila priliko in se pozabavala s "poskoki" na okrogli ponjavi. Odziv je bil fenomenalen. Tako sva kot starša sploh začela razmišljati o trampolinu. Najprej sva se vprašala, kaj bi nama trampolin doprinesel. Nato sva ugotovila, da je za našega prvorojenca imovina trampolina izvrstna stvar, ki mu bo pomagala pri ravnotežju in ohranjanju dobre telesne kondicije. Ko pa sva se še sama spravila skakati po tej širni ponjavi, sva bila dokončno odločena, da ga kupiva. Sledili so še razgovori in posveti s prodajalcem, kjer je nama pomagalo pri odločitvi v zvezi kvalitete trampolina. Odločila sva se za boljšo varianto, kar pomeni boljšo kvaliteto oziroma največjo možno varnost trampolina. Nakup je bil opravljen in vrednost 7 dnevnega družinskega dopusta smo zamenjali za večletno uporabo trampolina. Danes vemo, da je bila to prava odločitev in prava naložba.

Živimo v skupnosti še s 5 člansko družino in imamo širok krog prijateljev, ki radi pridejo na obisk tudi zaradi trampolina. Verjemite mi, da je njegova uporaba vsakodnevna in nam ni le v okras. Če slučajno dežuje moramo otročičke kar na silo spraviti v hišo, saj bi skakali kar po mokrem trampolinu. Zelo sva zadovoljna, kadar nas obiščejo prijatelji, ki imajo prav tako otroke s posebnimi potrebami in tudi ostali prijatelji in vsi so navdušeni na akrobacijami svojih sončkov na trampolinu. Tako sva vedno bolj prepričana , da sva se odločila za pravo stvar, pri kateri se naložba obrestuje. Uporaba trampolina je sicer precej zahtevna. Potrebna je kar precejšnja mera telesne aktivnosti, ki pa najbolj pripomore k sprostitvi stresa in k dobremu psihičnemu počutju, saj človeka nekako zvabi v posebno ekstazo, kjer odmisli vse negotovosti, skrbi in vsakdanja bremena. Zavoljo tistih 15 minut telesne vadbe (za neaktivnega človeka je to že zelo veliko) se tudi telo napolni s pozitivno energijo, ki jo tako otroci s posebnimi potrebami, kot tudi ostali še kako potrebujemo. Dnevna vadba pripomore še k boljšemu ravnotežju, zmanjšanju prekomerne teže, boljši kondiciji,…

Trampolin je čudovita izbira vadbe za vsakogar, ki je hkrati tudi čas medsebojnega druženja, smeha in sprostitve. Pomislimo na naš vsakdan, ki je tako žalostno "omejeno" le na delo, televizijo, računalnik, mobilni telefon in podobno, čeprav vsi vemo, da je v današnjih časih še kako zdravo in pomembno gibanje, druženje, sprostitev, smeh,…!

Lep pozdrav vam želi: Družina Sirk
Gaja

Zdravo Akrobat!

Sem Gaja, stara 9 let. Imam sestro Vivo. Celo poletje sva preživeli na trampolinu. Seveda nisva skakali sami. Z nama je bila cela ulica, skakali smo od jutra do večera, kljub temu, da je bilo zelo vroče. Delali smo salto, premete, prevale, …. Letos sem imela najboljšo zabavo za rojstni dan. Vse se je vrtelo okoli trampolina.

En trampolinski pozdrav.
Gaja
Družina Jenko

krobat trampolin smo kupili najmlajši hčerki za 7. rojstni dan, seveda pa smo ga vsi veselo uporabljali. Otroci sicer bolj pogumno kot odrasli, ki smo samo malo poskakovali na njem. Iz priložene slike lahko vidite, da sta se celo babici opogumili in poskusili skakati. Otroci pa so si izmišljevali razne igre, tudi z žogo, delali salte, ga včasih uporabili za sončenje, nekajkrat pa so na trampolinu celo postavili šotor in prenočili zunaj. Menda je bil udobna postelja. Zdaj je res že varno shranjen in komaj že čakamo, da ga bomo ponovno postavili. Pri Akrobatu je bilo mamici najbolj všeč, da je enostaven za sestaviti, očku tudi, ker ni imel s sestavljanjem nobenega dela, sestavila ga je kar mami, nam otrokom pa da je velik in zaradi mreže tudi varen. Zares nam ni žal, da smo ga kupili, saj ni minil niti en dan, da se nebi zabavali na trampolinu.

Lep pozdrav,
Družina Jenko.
Družina Robin

Pozdravljeni,

S trampolinom smo zelo zadovoljni in nam za nakup tudi ni žal. Na njem skačemo skoraj vsak dan, predvsem je ta trampolin primeren in zanimiv otrokom, saj na njem delajo prevale, salte in tudi žogo lahko igrajo na njem.

Lep pozdrav vam želi
Družina Robin.
Družina Kokot

Trampolin in družina Kokot

V mesecu aprilu smo se odločili za nakup trampolina. Mamica se je samovoljno brez posvetovanja družine odločila, da bomo imeli trampolin. Ta naj bi bil rojstnodnevno darilo sinčku Gašperju (4 leta) in hčerkici Neji (3 leta). Ati sprva ni bil navdušen - posebej še takrat, ko je izvedel koliko stane.

No in prišel je dan, ko smo trampolin pripeljali domov. Zanimivo ati je takoj spremenil mišljenje o mamicini odločitvi in za naslednji dan je bil trampolin sestavljen. Vsakomur se je pohvalil o dobrem nakupu in pozitivnih lastnostih trampolina. Od tega dne naprej se nam je zelo spremenilo družabno življenje. Naenkrat so hoteli vsi priti k nam na obisk in bili smo glavna "atrakcija" v vasi. Sosedovi otroci so vsakodnevno celo leto obiskovali naše otroke in prijatelji so še rajši prišli k nam na obisk s svojimi otroci.

Ob rojstnodnevnih zabavahpa je bil trampolin v središču pozornosti. Skakali so mladi in starejši - celo sosed star 63 let je poskusil - ampak šele ko je padel mrak, da ga sosedje ne bi videli, ….

Moram pa povedati, da sta naša otroka redno vsak dan bila na trampolinu, s tem da ju nismo rabili siliti, da bi skakala, ampak sta sama zlezla nanj in se na njem neskončno zabavala. Napredovala sta tudi pri koordinaciji in proti koncu leta osvojila že nekaj posebnih skokov. Pri igri na trampolinu sta rada uporabljala žogo.

Ko je v Rosalnicah divjalo neurje nam je veter trampolin vrgel na vrh strehe našega hleva in ga zvil. Ko je ati odstranil ograjo so otroci še rajši skakali po njem, saj je bil takšen še bolj zanimiv.

Zdaj trampolin počiva v garaži in čaka nove dogodivščine …

Družina Kokot
Družina Ravbar

Pozdravljeni vsi v Akrobatu!

Prav imate, na trampolin je že spravljen na varnem toplem. Že oktobra, ko so se pričeli prvi mrzli dnevi smo ga pospravili iz našega vrta.

Od maja, ko smo ga dobili je bilo kar veselo pri nas. Prav maja, ko smo praznovali Janov in Anžetov rojstni dan pa je bilo še posebej zanimivo (takrat naš trampolin še ni bil narejen in ste nam vi prijazno posodili svojega, za kar se še enkrat zahvaljujemo).

Skozi poletne dni so se na trampolinu oglasili tudi sosedovi otroci, pa tudi ati in mami sta morala sodelovati pri igri. Mami je sicer planirala, da se bo lahko še kaj več razgibavala, vendar čas ni vedno dopuščal. Pa naslednje leto več.

Sedaj že komaj čakamo, da bo zima mimo in bomo spet postavili naš trampolin ter začeli skakat. Upajmo na lepo vreme, saj ima 1. maja rojstni dan naš Jan, 11. maja paše Anže tako, da bodo otroci spet lahko skakali in se zabavali na trampolinu.

Radi bi samo opozorili na eno težavo, ki smo jo imeli in jo bomo verjetno še imeli. Ko so bili deževni dnevi, pa tudi drugače zjutraj, če ni bilo preveč vroče ozračje, se iz zaščite, ki je položena čez vzmeti izlila voda. Saj poleti, ko je toplo še ni tako problematično, ko pa je hladneje, pa so tukaj takoj mokre nogavice, hlače, …. Zato je potrebno brisati vodo s krpo, vendar je ponavadi prej že vse mokro.

Prilagamo vam sliko, ki jo je narisal Jan, pa še kakšno fotografijo s trampolina.

Jan, Anže, Branka in Bogdan Ravbar
Družina Čampelj

Akrobat!

Hvala za pismo in lepe želje. Ker nismo prej utegnili pisati, smo se pa sedaj odločili, saj pravijo, da za pohvale in čestitke ni nikoli prepozno. Moramo najprej priznati, da nam je vaš oziroma sedaj naš Akrobat trampolin prinesel veliko srečnih, brezskrbnih in nepozabnih dni, kar ste že sami predvideli. Na njem se razgibavajo tako otroci - naši in drugi, prav tako pa tudi odrasli.

Še najbolj pa nam je všeč z možem, da kadar sva sama doma in se nama ne da na dolgo hojo, greva na trampolin in se pošteno razgibava in najbrž nič manj ne vreščiva kot otroci. Res je pravi užitek. Mislim, da sva navdušila tudi druge in sem prepričana, da so se že oglasili pri vas vsaj tisti, ki imajo prostor, da ga postavijo. Ob koncu pisanja pa še enkrat hvala, da ste ustregli vsem našim željam glede trampolina.

Čampljevi

Aktualne objave

Spremljajte naše aktualne objave in koristne nasvete.
Preberi več

Mnenja naših naročnikov

Ker smo v Akrobatu zmeraj deležni pohval in zadovoljnih kupcev, vam predstavljamo nekaj mnenj naših zadovoljnih kupcev.
Preberi več

Sposobnosti in spretnosti otrok

Že od leta 2001 razvijamo sposobnosti in spretnosti otrok in odraslih in skrbimo za njihovo zdravje.
Preberi več

Navodila za montažo trampolinov

Oglejte si posnetke z navodili za montažo naših trampolinov
Preberi več

Zabava za vse

Prilagojeni potrebam otrok v razvoju, rekreativcem in vrhunskim športnikom.

Zdravje na prvem mestu

Prispevamo k varovanje hrbtenice in sklepov, boljši kondiciji in krepitvi zdravja.

Varnost in trajnost

Naši trampolini nudijo dolga leta brezskrbnih užitkov celotni družini.

Aktivno življenje

Od razvoja športnih veščin pri otrocih do treninga vrhunskih športnikov.

Kakovost materialov

Za maksimalno prožnost in odbojnost, zaščito pred udarci in nosilnost.

Zadovoljni kupci

Mnenja zadovoljnih kupcev so najboljše zagotovilo, da delamo dobro.

Garancija in servis

Nudimo do 2 leti garancije na trampoline in opremo, lasten servis in rezervne dele.
Copyright 2020, akrobat.si | O piškotkih | Privacy policy