SI  EN

Aktualne objave in koristni članki

5 razlogov za nakup Akrobat trampolina

Aleksander3 Akrobat trampolin je veliko več kot le igralo, saj ima veliko pozitivnih učinkov na zdravje, otroci pa na njem neizmerno uživajo in se ga le stežka naveličajo. S skakanjem po trampolinu sprostijo svojo energijo, najlepše pa je, ko vidite, da se vaš malček izjemno zabava in obenem rekreira.

1. AKROBAT NI IGRAČA
Akrobat trampolin ni igrača. Skakanje je namreč otrokova razvojna potreba, Akrobat trampolin pa mu zaradi svoje velike prožnosti razvija občutek za ravnotežje, koordinacijo, krepi kosti, mišice in sklepe ter povečuje odpornost in sprošča napetost.
Otroci v povprečju preživijo 5 do 6 ur na dan na trampolinu, zato je zelo pomembna površina, po kateri skačejo. Z vsakim skokom in odrivom od tal se izvaja velik pritisk na hrbtenico in sklepe. Akrobat trampolin ublaži 90% pritiska na hrbtenico, ki bi ga sicer otrok utrpel pri skakanju na trdi površini. S skakanjem na prožni podlagi mu tako omogočimo varno in zdravo skakanje.
 
2. IZBOLJŠANJE REZULTATOV 
Akrobat trampolin bo tudi omogočal, da bo otrok lahko razvil višino skoka in s tem prednosti razvoja motoričnih sposobnosti, kot so ravnotežje, občutek v prostoru, moč, hitrost, vzdržljivost, gibčnost, koordinacija in natančnost. Skakanje pa ima tudi vpliv na živčni sistem in razvoj možganov. Otroci, ki so skakali na Akrobat trampolinu, premorejo tudi večjo koncentracijo pri učenju.
 
3. AKTIVNO GIBANJE 
Pa vendar je otrokom pomembna tudi sama zabavnost igrala, da bi se le-tega posluževali. Predvsem otroci, ki imajo na splošno težave z gibanjem ali težo in jih je težko pripraviti do aktivno igre, bodo v Akrobat trampolinu našli zabavo, ki jih bo pripravila do gibanja. 10 minut skakanja na trampolinu je namreč enako 30 minutam teka. Nič ni bolj zabavnega kot iskanje ravnotežja na trampolinu. Skakanje pa sprošča tudi hormone sreče, tako da boste deležni veliko smeha.
 
4. NARAVNO RAZSTRUPLJANJE 
Gravitacijska G-sila na vrhu skoka je enaka nič, saj telo za delček sekunde preide v breztežnost. Na dnu skoka pa se običajna gravitacijska sila, s katero zemlja deluje na nas, podvoji. S tem so notranji organi in limfe podvrženi celični stimulaciji oz. limfni drenaži. Z gibanjem gor in dol pa povzročamo celično masažo, s katero se celice rešujejo odpadnih snovi kot so strupi, odpadne beljakovine, bakterije ipd. Skakanje je edina vadba, s katero lahko poleg vode na naraven način skrbimo za razstrupljanje telesa.
 
5. VELIKO ZABAVE ZA VSO DRUŽINO 
Akrobat trampolin skrbi za vas in vaše otroke v vseh pogledih. Otroci bodo lahko postali uspešni športniki, pridni učenci in zdravi otroci. Vedeli boste, da v času zabave na trampolinu ne potrebujejo varuške, saj bodo povsem varni. Akrobat pa bo poskrbel tudi za vadbo odraslih in vaše zdravje in vam služil skozi celotno otroštvo vaših otrok. Prihranili boste na vzdrževanju in hkrati poskrbeli za zdravje vaše družine.  
 
AKROBAT
Jump with the best

 
 
 

Aktualne objave

Spremljajte naše aktualne objave in koristne nasvete.
Preberi več

Mnenja naših naročnikov

Ker smo v Akrobatu zmeraj deležni pohval in zadovoljnih kupcev, vam predstavljamo nekaj mnenj naših zadovoljnih kupcev.
Preberi več

Sposobnosti in spretnosti otrok

Že od leta 2001 razvijamo sposobnosti in spretnosti otrok in odraslih in skrbimo za njihovo zdravje.
Preberi več

Navodila za montažo trampolinov

Oglejte si posnetke z navodili za montažo naših trampolinov
Preberi več

Zabava za vse

Prilagojeni potrebam otrok v razvoju, rekreativcem in vrhunskim športnikom.

Zdravje na prvem mestu

Prispevamo k varovanje hrbtenice in sklepov, boljši kondiciji in krepitvi zdravja.

Varnost in trajnost

Naši trampolini nudijo dolga leta brezskrbnih užitkov celotni družini.

Aktivno življenje

Od razvoja športnih veščin pri otrocih do treninga vrhunskih športnikov.

Kakovost materialov

Za maksimalno prožnost in odbojnost, zaščito pred udarci in nosilnost.

Zadovoljni kupci

Mnenja zadovoljnih kupcev so najboljše zagotovilo, da delamo dobro.

Garancija in servis

Nudimo do 2 leti garancije na trampoline in opremo, lasten servis in rezervne dele.
Copyright 2020, akrobat.si | O piškotkih | Privacy policy