SI  EN

Aktualne objave in koristni članki

Pospešeno razstrupljevanje telesa

prebava-1024x682 90% sodobnih bolezni povezujejo z limfami. V telesu imate samo v predelu vratu in glave 300 limfnih vozlišč - več kot kjerkoli drugje v telesu. Glavna funkcija teh vozlišč je odplavljanje toksičnih (strupenih) snovi iz vaših možganov.

2 tipa strupenih snovi vpliva na vaše zdravje: Mnogim od teh strupov preprečuje vstop koža, črevesje, ledvice, pljuča in jetra.

Naša kri vsebuje številne beljakovine. Te so ključne za vse telesne funkcije - a hkrati predstavljajo nevarnost. Če namreč telesni limfni (mezgovni) sistem ne more ustrezno odplavljati krvnih beljakovin, ki se nakopičijo okoli celic, lahko celice že v nekaj urah odmrejo.

Do tega pomembnega dognanja je prišel ameriški kemik in limfolog C. Samuel West. Pojasnil je, kako »ujete« krvne beljakovine v okolici celic ustvarjajo pogoje, ki povzročajo bolečine, izgubo energije in številne bolezni.

Vsako minuto gre skozi najtanjše kapilare štiri litre krvi. Rdeče krvne celice morajo skozi tanko kapilare potovati ena za drugo. Če niso dovolj napolnjene s kisikom, se zradi pomanjkanja naboja zlepijo in povzročajo mikroskopski prometni zastoj. Nastala zapora razširi drobne pore v kapilarni membrani in povzroči, da se v obcelični prostor »ujamejo« beljakovine. Posledica kopičenja beljakovin je nabiranje odvečne tekočine v celični okolici, celice pa začenjo zradi pomanjkanja kisika odmirati. Ljudje umiramo zaradi pomanjkanja kisika na celični ravni.

To dejstvo je torej temelj nove vede, tako imenovanega "limfasiranja". Dr. Walker piše: "Vadba na trampolinu omogoča, da si ustvarite limfasirno terapijo znotraj svojega telesa in možganov."

Medtem, ko skačete, se simultano aktivira vrsta procesov, ki omogočajo t.i. črpalko za vaš celotni limfni sistem. Raziskave potrjujejo, da se ob odrivu od površine zapre milione enosmernih zaklopk, ki uravnavajo tok tekočin v telesu. Poteg gravitacije na vzdol pa ponovno odpre te zaklopke. Povečana G-sila, ki jo čutite ob pristanku spodbuja zdravo valovanje tekočin skozi celotno telo.

Aktualne objave

Spremljajte naše aktualne objave in koristne nasvete.
Preberi več

Mnenja naših naročnikov

Ker smo v Akrobatu zmeraj deležni pohval in zadovoljnih kupcev, vam predstavljamo nekaj mnenj naših zadovoljnih kupcev.
Preberi več

Sposobnosti in spretnosti otrok

Že od leta 2001 razvijamo sposobnosti in spretnosti otrok in odraslih in skrbimo za njihovo zdravje.
Preberi več

Navodila za montažo trampolinov

Oglejte si posnetke z navodili za montažo naših trampolinov
Preberi več

Zabava za vse

Prilagojeni potrebam otrok v razvoju, rekreativcem in vrhunskim športnikom.

Zdravje na prvem mestu

Prispevamo k varovanje hrbtenice in sklepov, boljši kondiciji in krepitvi zdravja.

Varnost in trajnost

Naši trampolini nudijo dolga leta brezskrbnih užitkov celotni družini.

Aktivno življenje

Od razvoja športnih veščin pri otrocih do treninga vrhunskih športnikov.

Kakovost materialov

Za maksimalno prožnost in odbojnost, zaščito pred udarci in nosilnost.

Zadovoljni kupci

Mnenja zadovoljnih kupcev so najboljše zagotovilo, da delamo dobro.

Garancija in servis

Nudimo do 2 leti garancije na trampoline in opremo, lasten servis in rezervne dele.
Copyright 2020, akrobat.si | O piškotkih | Privacy policy